Axon Digital Design BV

Goede begeleidng

“Goede begeleiding, duidelijke documentatie en een breed zakelijk netwerk van Tradeport hebben bijgedragen aan een succesvolle zakenreis”

Lees verder »
Luchtvaart turkije

Betrokkenheid

“Bedankt voor al de inspanningen voor het maken van kwalitatieve afspraken en de betrokkenheid om de handelsmissie in Turkije voor Aviavox tot een succes te maken”

Lees verder »

Betrouwbaar en deugdelijk

“Meerdere succesvolle multi sectorale handelsreizen naar Turkije uitgevoerd. Betrouwbaar en deugdelijk adviesbureau. Adequate B2B interface tussen Nederlandse en Turkse ondernemers”

Lees verder »

Directe communicatielijnen met eindbeslissers

“TBM op de bouwbeurs in Moscow bij verschillende Turkse deelnemers geïntroduceerd en directe communicatielijnen met eindbeslissers opgezet. Zorgvuldige begeleiding bij het tot stand brengen van transparante Turkse supply chains voor hang- en sluitwerk conform Europese normen”

Lees verder »
Stefan Abrahamsson

Technish en Commercieel

“SGS had op de Glasstec in Düsseldorf contact gelegd met een Turks bedrijf. Na de beurs contact volledig verbroken. Tradeport heeft SGS technisch en commercieel ondersteund en bijgedragen aan een betrouwbare leverancier die aan onze kwaliteitseisen voldoet”

Lees verder »
Haton BV Enschede

Kwaliteitsbeleving

“Jammer dat we Tradeport niet 10 jaar eerder hadden gekend. We hadden veel meer textiel business in Turkije kunnen doen maar misten een professionele schakel als Tradeport die de Europese kwaliteitsbeleving op de juiste manier over weet te brengen bij Turkse ondernemers”

Lees verder »
Kema certificiering turkije

Professioneel en effectief

“Afspraken waren zorgvuldig georganiseerd met sleutel personen bij zowel overheid als private organisaties. Zeer professionele en effectieve aanpak van intake tot uitvoering van de handelsmissie”

Lees verder »
Bosch security CCTV systems

Nieuwe klanten verworven

“Kwalitatief zeer goede afspraken voor onze zakenreis naar Turkije georganiseerd. Bosch Security Systems was al jaren actief op de Turkse markt met een agent. Tradeport wist afspraken af te dwingen grote Turkse prospects. We zaten steeds met de juiste, goed van te voren geïnformeerde, mensen aan tafel”

Lees verder »
GE Chemicals

Groeiende export

“Ondanks onze lokale agent en de groei van de Turkse markt bleef onze export relatief stabiel. Door deelname aan de handelsmissie uitgevoerd door Tradeport kwam onze export in de lift. Er gingen deuren voor GE open die voor onze Turkse agent gesloten bleven”

Lees verder »

Inspirerende gastcollege

“Een inspirerend en persoonlijk verhaal dat ons inzicht gaf hoe je succesvol kunt ondernemen in Turkije. Praktijkvoorbeelden met een dosis humor hebben bijgedragen aan een succesvolle en leerzame bijeenkomst”

Lees verder »
Derek Davis

Business and pleasure

“Tradeport heeft de juiste partner voor onze joint venture in Turkije gevonden en was de katalysator in de onderhandelingen met onze Turkse partner. Onze business komt nu eindelijk van de grond. We hebben tevens genoten van de quality time tijdens ons verblijf in Turkije. Tradeport weet business en pleasure goed te combineren”

Lees verder »